Aquest lloc web fa servir cookies. Accedint als nostres serveis, acceptes la nostra Política de cookies i política de privacitat. Acceptar i tancar

 

Condicions d'ús

Termes Generals d'Ús

Acceptació i disponibilitat dels Termes Generals d'Ús

Mitjançant l'acceptació del present contracte, vostè declara:

  • Que és una persona major d'edat i amb capacitat per contractar.
  • Que ha llegit i accepta els presents Termes Generals d'Ús.
  • Aquests Termes Generals d'Ús, regulen la relació jurídica que emana dels processos de contractació realitzats entre els usuaris-clients de la pàgina web ubicada a la url http://www.kunuu-spa.com propietat de GESTIÓ HOTELERA VILLARROEL 2004 SLU. Els Usuaris-Clients accepten les Condicions Generals d'Ús des de l'instant que utilitzin contractin o adquireixin qualsevol servei i / o producte. Aquest document pot ser imprès i emmagatzemat pels Usuaris-Clients. KUNU'U SPA posa a disposició d'aquests, un formulari de contacte per tal de consultar qualsevol dubte sobre les Condicions Generals d'Ús.
  • Els presents Termes Generals d'Ús, estan subjectes al que disposa a la Llei 7/1998, de 13 d'abril, sobre Condicions Generals de Contractació, al Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, que va aprovar la Llei de Consumidors i Usuaris, al Reial Decret 1906/1999, de 17 de desembre de 1999, pel qual es regula la Contractació Telefònica o Electrònica amb condicions generals, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista, ia la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

Descripció dels serveis

www.kunuu-spa.com és una ecommerce que ofereix a la seva pàgina web gran varietat d'ofertes de massatges i circuit d'aigües, restauració i allotjament.

Les ofertes es realitzen durant un temps limitat, però, els bons es poden consumir durant els mesos posteriors a l'adquisició dels mateixos.

Per consumir el bo primer ha de posar-se en contacte telefònic al 93 452 00 00 o mitjançant correu electrònic a reservas@kunuu-spa.com per reservar l'activitat.

Un cop reservada l'activitat podrà cancel·lar o modificar la seva reserva sense despeses fins 48 hores abans de prestar el servei. Si la reserva es cancel·la dins 48 hores abans de prestar el servei suposarà la pèrdua total de l'import pagat.

És imprescidible presentar el bo en el moment de prestar el servei. Si no es presenta el bo kunuu-spa podrà no prestar el servei i el imoporte cobrat no es reemborsarà.